Cuma, Haziran 22, 2007

SOL VE YİRMİ BİRİNCİ YÜZ YİLİN EN BÜYÜK YALNİŞİ ! S.Terlan

S.Terlan

azkobil@hotmail.com
Son Güncelleme: 13.05.2007


SOL VE YİRMİ BİRİNCİ YÜZ YİLİN EN BÜYÜK YALNİŞİ ! S.Terlan
13.05.2007



Bu önemli bir notdur,düzgün xatirlasam Amerika sesi radiosu 9 May 2007 yabanci dilli proqraminda Amerika gündeliklerinin birinnen neql ederek dünyanin bir çeşid ülkelerinde bir sira gencler "Çe Guara" (Che Gueara) Tşirtini ( Tshirt) geyinip "islami cihad" habele "Hamas" qrupunun bayrağini elde tutup dalğalandirirlar dedi.Ya ayni radiodan 10 May 2007 gününde yayimlanan xebere esasen İran devleti Arjantin,Ekvador,Berazilya ülkelerinde terrör öyretim merkezleri yaratmişdir.

Amerika Medyalarinda bu xeberlerin yayilmasi amaci tümümüze aydindir: İslamci ve Sol gücleri siyasal terezinin bir gözünde yerleşdirip deyerlendirmek,habele Sol cinahini gerici terrörist islamcilarin kötü şöhretlerile kirlendimek.

Amma bu xeberlerin özü yalniş deyildi,bu gün islam Emperyalizmi İran önderligile doğuda habele dünyada siyasal fesadi, azğinliqi sürdürür,esefler ki Sol güclerin çoxu her tür Anti Amerika sloqani habele tepkiyi ve qarşitliği evam gibi destekleyip evrensel düzeyde positif deyerlendirirler.

Bu gün dünya çapinda (sethinde) Solun islamci harekatindan her tür himayesi bati Emperylaizminden çox gerici olan bir sisteme yardim etmek anlamindadir habele Solun asil alternatif rolunu danmaq anlamindadir.

Unutmayaq islamci örgütlerin çerdekleri Faşizm habele " Bonapartizm "yada bir çeşid siyasal"Kast"dan ibaretdir,unutmayin Anti xalq,Anti Emperyalist olamaz hatta eyer bu Anti xalq olan rejim ABD habele AB ülkelerile mücadele etsede.

Bu gün Solun islamcilarla her tür iş birlik yapmasi Sola habele Komünizme xeyanetdir.

Siz AB habele ABD sistemini yixmaq için AB,ABD sisteminden çox geri fikirli bir sistemle birleşirsiniz neden? Bu qonuda aydin bir Paradoks var,birdeki bu islamciliqla birleşmek sonucda siyasal islamin evami aldatici gücüne sahib olduğu için Komünizmin habele Solun öz elile mezarini qazmaq anlamina gelir,örnek için İran adli ülkede 1979 yili devrimini,Solcular , Demokralar, ve zahirde ziyali islamcilar berpa etdi amma sonucda bütün Solcular,Demokratlar bastirildi habele zahirde ziyali islamcilarin çoxunluğu irticayla iş birlik apardi habele azinliği iqtidar mücadelesini izledi.

Biz Güney Azerbaycanda,İran islam Emperyalizminin Anti insan habele Anti xalq harekatinin şahidi olaraq İran islam Emperyalizminin ABD habele AB,ye qarşi reqabetini, Emperyalistler mücadelesi bilirik.

Şimdi bizce çağdaş Emperyalizme qarşi,gerici habele çox aldatici islam Emperyalizmini habele islam Emperyalizminin potansiyeline sahip olan her tür iqtidari örgütü ya kimseni desteklemek Sol için yirmi birinci yüz yilda en büyük siyasal yalnişdir.

S.Terlan

Hiç yorum yok: