Cuma, Ağustos 22, 2008

YENİDEN REFSENCANİnin SİYASAL TEHLÜKESİ! S.TERLAN

son günler(July 2008 ikinci ve üçüncü heftesinde)Refsencani Ahmedinecad eleyhine konuşdu: "Xameneyi istegine uyğun üç yil Ahmedinecadi tehemmül etdik amma fazla tehemmül etmeyeceyik"! Refsencani Qum(iranin mezhebi kendlerinin birisi) mollalarindan gelecekdeki seçgi yolsuzluqlarinada fetva vermelerini istedi.(eslinde öz qrupu için)
Refsencani yeni kitabinda yazir:"men 'vilayet-e feqih'e inanmiram"!,bu teşebbüslerin hepsisi sadece ve sadece bir maskadir,Refsencani siyasal hayatinda hiç bir şeye inanmayib ve tekce öz qudreti için odaklanib,bu adam qadirdir Batila çirkin yollarla anlaşib ve ülke içre bazi sahalarda basqilari zahirde azaltmağ ve Özelleşdirmek proqramini Bati tarzila yapib islam hakimiyetinin ömrünü uzaltsin.

Sağin bir daha xalqimizi ve dünyani bu maskalar aldatmasin(Xatemi gibi).İran adli ülkede yaşayan xalqlar (çaresizlikden) Ahmedinecaddan qurtarmaq için Refsencaniye oy vermemelidir xalqimiz kötüyü ve en kötüyün seçmegi qonusunu qaçinilmaz bilmemelidir.

Bu qonu en önemli görevimizdir:işçi sinifinin önderligile devrime inanc qazandirmali ve iran islam hakimiyetini bütünlükle mahv etmeliyik.
S.TERLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

در صورت امکان به وب‌سایت خبری «کانون وحدت دانش‌جویان دانش‌گاه آزاد تبریز» پیوند دهید.

با تشکر، آدرس وب‌سایت:
http://www.kanoonevahdat.ir